Ingrediente:
- o punga snitele de soia
- delicat, usturoi granulat dar daca aveti usturoi verde e foarte bine, sare, piper, o foaie de dafin, cimbru
-ulei
-mustar
-faina
-pesmet
Preparare:
Fierbem feliile de soia in apa, (cam 10 minute) in care adaugam foaia de dafin, putin cimbru si sare:
Le scurgem de apa (dar atentie: trebuiesc stoarse foarte bine, in palma ca sa iasa toata apa din ele, altfel nu ies foarte gustoase)
se adauga peste ele putin delicat, piper :
Se face amestecul din apa minerala, (si putin lapte de post daca aveti sau iaurt de post) cu faina, mustar, usturoi verde taiat marunt( sau usturoi granulat)
Daca vreti puteti pune in amestec si putin pesmet (cui ii place), eu nu am pus. Incingem ulei intr-o tigaie, destul de mult, si punem snitelele:
Le prajim bine pe ambele parti:
Si gata, au iesit foarte gustoase si merg foarte bine langa niste urzici:)):
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu