Ingrediente:
- un pachet foietaj
- 4 fire de ceapa verde
- 5 oua
- o legatura marar
- 500 gr. branza sarata
- 500 gr. urda dulce
Preparare:
Am amestecat cele doaua tipuri de branza bine de tot:
Adaugam mararul si ceapa taiata marunt:
Si a venit randul, celor 5 ouasoare:
Intindem bine prima foaie de aluat cu sucitorul si o perforam din loc in loc cu furculita (ca sa nu se umfle exagerat la copt). Pentru a o pune usor in tava in care vrem sa o facem, pastram folia in care era ambalat foietajul sub ea:
si am asezat deasupra umplutura:
Am asezat deasupra a doua foaie si cu ajutorul unei furculite am lipit marginile,
si o asezam cu ajutorul folie de sub prima foaie de foietaj in tava in care avem deja o foaie de copt:
apoi am finisat cu galbenus de ou:
Si am presarat, dupa placul fiecaruia, seminte de susan:
Am introdus placinta in cuptorul preincins la 200 de grade si am copt-o pana s-a rumenit frumos (45 – 50 de minute).
Si iata minunatia:))
Multumesc!Azi o fac.
RăspundețiȘtergereCasino Games - JamBase! Casino Resort in CO
RăspundețiȘtergereWe are 태백 출장샵 the 구미 출장샵 only casino in 시흥 출장안마 CO to offer casino games. Whether you are looking for slots or table 포천 출장마사지 games, you are in luck. 논산 출장샵