Ingrediente:
-3 cartofi
-un ardei rosu si unul portocaliu
- 2 morcovi
-un dovlecel
-un pastarnac
-o telina
-paste
-bors
-un praz
-cateva cuburi knor
-delicat, sare
-zarzavat facut in casa
Se taie morcovii, telina, patrunjelul cubulete si se adauga in oala cu apa:
Se taie fasii ardeii, prazul : |
Separat intr-o tigaie cu putin ulei se adauga prazul: |
Dupa ce au fiert putin morcovii si albiturile se adauga cartofii cubulete:
Dupa cca. 5 minute se adauga ardeii si prazul calit:
Si a venit si randul dovleceilor taiati cubulete:
Se adauga si borsul fiert in prealabil:
Adaugam si o mana de paste:
Adaugam si putin zarzavat facut in casa( asta numai daca avem), daca nu merge si fara:
Iar la final cand au fiert toate legumele, saram dupa gust si adaugam verdeata tocata marunt( dupa preferinta, eu am pus patrunjel, se poate pune si leustean):
Si gata ciorbita noastra:
O bunatate:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu