SPANAC CU SNITELE AURII DE SOIA:
Ingrediente:
- 2 kg. de spanac
-2 cepe
-cativa catei de usturoi ( dupa gustul fiecaruia)
-ulei ( sau putina margarina)
-150 ml lapte de soia
-sare / delicat
-o lamaie
Preparare:
Se spala spanacul bine de tot in mai multe ape, se curata de frunzele uscate si de tulpina:
Se opareste spanacul, nu multa apa, atat doar cat sa-l acopere, el scade foarte mult, o sa vedeti:
Se scurge de apa:
Se toaca marunt, atat de marunt cat va place:
Si dupa ce omogenizam bine punem la sfarsit si spanacul:
Punem si bucatile de usturoi si potrivim cu delicat, piper si zeama de la o lamaie:
Si acestea fiind spuse, iata si simpaticul spanac:Acum sa trecem la pregatirea snitelelor din soia.
Ingrediente:
-o punga de felii de soia
-mustar
-faina-
-pesmet
-delicat / sare, piper
-o lamaie
-o foaie de dafin si putin cimbru
-praf de usturoi
Fierbem feliile de soia in apa, (cam 10 minute) in care adaugam foaia de dafin, putin cimbru si sare:
Le scurgem de apa (dar atentie: trebuiesc stoarse foarte bine, in palma ca sa iasa toata apa din ele, altfel nu ies foarte gustoase)
Si se trec prin pesmet:
Apoi se pun la prajit in ulei:
Si gata cu minunatiile de snitele aurite:
Astfel am pregatit o masa foarte satioasa cat si aspectuoasa si pentru cei mofturosi:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu