Ingrediente:
-500g cartofi
- 2 morcovi
-5 catei usturoi
-rozmarin
-ulei de masline
-sare,piper,delikat.
-2 bucati peste( eu am avut novac) dar se poate orice peste
-ierburi provance
Preparate:
Am curatat cartofii si morcovii,i-am spalat si taiat cubulete.
I-am amestecat cu celelalte ingrediente...
Am curatat si pestele si l-am feliat si l-am uns cu ulei, am presarat sare, piper si ierburi provance cat si usturoi pisat
i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in vasul yena si am acoperit atat cartofii cat si pestele cu folie
am bagat totul la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am vrut,
am scos folia si am mai lasat la cuptor putin, pana sau rumenit frumos, dar pestele se face mai repede si l-am scos primul, fiindca se face mai repede
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu