Ingrediente:
- 2 morcovi mari
-o telina mica
-o ceapa mare
- un ardei rosu
-500 grame rosii
- suc de rosii
- fidea
- delicat, sare, piper
- marar
-zahar( 2 linguri)
Se curata morcovii, telina si ceapa, se taie bucati mari si se fierb in 3 litri apa cu delicat si sare:
Se fierb si rosiile in apa separat, se decojesc si se curata de samburi( eu am avut la congelator, pulpa de rosii si nu a trebuit decat sa le fierb ):
Se paseaza tot zarzavatul, impreuna cu pulpa de rosii:
Amestecul obtinut il punem inapoi in oala la fiert:
Turnam in oala si sucul de rosii(meu am avut facut in casa de mama mea, salvatoare mea si am pus cam 1 litru jumatate):
Dupa ce am mai lasat putin la fiert, punem si fideaua( eu am avut taietei):
Cand au fiert si ei, punem mararul, stingem focul si acoperim oala cu capac:
Si iata si supa noastra:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu