Ingrediente: |
- 3-4 legaturi de lobada
- 2-3 cartofi
- 2 dovlecei
- un ardei rosu si unul alb
- 2 morcovi, o telina, 1 patrunjel
- 2 fire de praz
- sare( cuburi sau delicat)
- zarzavat la sticla
- rosii 4-5
- o ceapa
- o mana de paste
- ulei
- bors
- verdeata: patrunjel
Preparare:
Se fierb albicioasele, prazul si morcovii intr-o oala cu apa, toate rase sau taiate cubulete :
Cand sunt aproape fierte adaugam ardeii cubulete:
Apoi adaugam cartofii cubulete:
Adaugam ceapa si dovleceii:
Apoi stevia si lobada:
Iar cand toate sunt fierte:
Adaugam pastele:
Si acoperim cu un capac, ca sa se intrepatrunda toate, iar la final poftiti la masa, ca sa ne racorim cu acest bors atat de gustos s usor de primavara:
Cu ceapa verde alaturi, merge de minune:))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu