miercuri, 25 mai 2011

Rosii umplute cu branza ricotta



Ingrediente:

- 1 kg. rosii ( 6 rosii )
- 400 g. branza Ricotta ( 2 cutii )
- 2 lingurite ulei masline
- 2 catei de usturoi
- busuioc, sare , piper, frunze de salata
- 2 linguri suc de lamaie




Preparare:

Se spala rosiile, se taie cate un capacel si se golesc cu lingurita.
Eu le-am presarat cu sare si le-am intors cu fundu-n sus la scurs :))




Se freaca branza cu ulei de masline. Se curata usturoiul, se taie cubulete si se amesteca in crema.
Se curata busuiocul ,se pastreaza cateva frunze intregi si restul se taie fasii care se amesteca in crema de branza.
Se sareaza si pipereaza dupa gust.







Se pregatesc rosiile:

    
Si apoi se umplu cu compozitia pregatita. Se presara deasupra piper si frunze de busuioc. Se spala frunzele de salata, se sterg si se aseaza decorativ pe un platou. Deasupra se aseaza rosiile umplute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu