Ingrediente:
- 500g spaghete Barilla
-500g fructe de mare( eu am pus si putina sunculita afumata)
-ulei de maslinesare, piper
- 3-4 catei de usturoi
- unt
-1-2 pahare vin alb sec
-1 ardei iute
Preparare:
Pastele se fierb "al dente", atat cat scrie pe ambalaj. Dupa fierbere se amesteca cu o lingura de ulei de masline (pentru a nu se lipi intre ele) si se tin la cald. Cele mai bune paste sunt Barilla Fusilli (spirale), in primul rand datorita gustului, iar apoi datorita faptului ca retin sosul in interiorul spiralei. Se pot folosi si Penne Rigate sau Farfalle( eu am avut spagete:))
Se pregatesc ingredientele: 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1 ardei iute taiat rondele subtiri.
Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline (de preferinta extra virgin), si se calesc ingredientele incepand cu usturoiul, pe urma ardeiul iute.
Fructele de mare, daca sunt congelate se oparesc cinci minute la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu