luni, 28 noiembrie 2011

Rulada de legume - de post






















Ingrediente:


-200 ml apa
-200 g margarina
-500 g faina
-100 g mazare
-100 gfasole verde
-1 morcov
-1 telina
-1 ceapa
-sare, piper, nucsoara
- praf de copt





Preparare:

Fierbi telina, morcovul, ceapa in apa cu sare, cand sunt pe jumatate fierte, le scoti intr-o srecuratoare, le tai bucatele, le pui intr-un caston si adaugi si mazarea, fasolea verde taiata bucatele.

Din 500 g faina, 200 ml apa, 150 g margarina topita si un varf de cutit praf de copt, framantatam un aluat pe care il ntindem intr-o foaie de 2-3 mm grosime.



Rumenim apoi o lingura de faina in margarina topita, turnam o cana de apa calda, punem sare, piper si nucsoara dupa gust si fierbem sosul pana se ingroasa.



Il amestecam cu legumele pe jumatate fierte, le intindem peste foia de aluat, rulam si asezam rulada intr-o tava de cozonac unsa cu margarina.







Dam tava la cuptor,la foc potrivit si coacem rulada pana se rumeneste frumos, cam 30-40 de minute..
O lasam sa se raceasca o jumatate de ora, apoi o taiem felii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu