Ingrediente:
- 2 morcovi mari
-o telina mica
-o ceapa mare
- un ardei rosu
-500 grame rosii
- suc de rosii
- fidea
- delicat, sare, piper
- marar
-zahar( 2 linguri)
Se curata morcovii, telina si ceapa, se taie bucati mari si se fierb in 3 litri apa cu delicat si sare:
Se fierb si rosiile in apa separat, se decojesc si se curata de samburi( eu am avut la congelator, pulpa de rosii si nu a trebuit decat sa le fierb

Se paseaza tot zarzavatul, impreuna cu pulpa de rosii:
Amestecul obtinut il punem inapoi in oala la fiert:
Turnam in oala si sucul de rosii(meu am avut facut in casa de mama mea, salvatoare mea

Dupa ce am mai lasat putin la fiert, punem si fideaua( eu am avut taietei):
Cand au fiert si ei, punem mararul, stingem focul si acoperim oala cu capac

Si iata si supa noastra:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu